Digitaalinen markkinointi

Markkinointi keskittyy vuosi vuodelta enemmän ja enemmän digitaalisiin ja sosiaalisiin media-alustoihin, joita ihmiset käyttävät päivittäin. Mobiili kädessä kulkeva sukupolvemme odottaa jo virtuaalisen maailman (Virtual Reality, VR) ja siihen liittyvän lisätyn todellisuuden (Artificial Reality, AR) kehittymistä osaksi arkeamme. Myös mainonta on hiljakseen kasvamassa muutoksen mukana kohti virtuaalisia todellisuuksia.

Ihmiseltä ihmiselle viestintä ja kanssakäyminen ei tule poistumaan, mutta sen rinnalle on kovaa vauhtia kehittymässä toinen maailma. Me kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota sinulle osaavaa ja tehokasta markkinointipalvelu kaikkiin olosuhteisiin. Lue lisää palveluistamme alta.

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta (eng. search engine marketing, lyh. SEM) on yksi tämän päivän tehokkaimmista digitaalisen markkinoinnin keinoista. Siinä hakukoneisiin toteutetaan maksullisia hakusanoihin perustuvia mainoksia, jotka näkyvät kun hakuja tekevät käyttäjät etsivät tietoa. Hakusanamainoksien avulla saat tehokkaasti verkkosivuillesi tai muuhun digitaaliseen ympäristöösi hankittua vierailijoita, kun hakusanamainoksen näkijät siirtyvät mainoksesta suoraan sivuillesi.

Meillä on vuosien kokemus hakusanamainonnan toteutuksista, kohdistamisista määritettyihin asiakasryhmiin ja siten tuloksien tuottamisesta eli sivujen vierailijamäärien lisäämisestä asiakkaillemme. Toteutamme hakusanamainontaa kuukausipalveluna ja varmistaen, että verkkosivuillesi saadaan kävijöitä. Palvelumme toteutetaan ketterästi, avoimesti ja asiakaslähtöisesti, sitomatta asiakasta pitkäksi aikaa sopimuksiin. Arvomme asiakas edellä on tässä kohtaa palvelumme ytimessä.

Tarjoamme myös data-analyytikan palveluita, joiden avulla näet reaaliajassa mainosten toimivuuden kanssamme. Lue niistä lisää täältä.

Jos kaipaat sivuillesi lisää vierailijoita ja näkyvyyttä, niin ota yhteyttä.

Google mainonta

Google mainonta on markkinoiden tehokkain tapa toteuttaa digitaalista markkinointia. Se tehokkuus perustuu liikkuvan (yleensä video) kuvan ja digitaalisten alustojen yhdistämisestä mainoskombinaatioksi, joka näkyy laajalle yleisölle. Google mainonnalla on monia muotoja, löytyy Googlen kansainvälinen kanavavalikoima (sisältäen mm. YouTube, TikTok, yms. kanavat), eri mediatalojen verkkokanavat (mm. Sanoma Median verkkolehdet) ja erilaisten verkko- ja mobiilisovelluspalveluiden Google mainospaikat.

Google mainonnan palvelumme on sinulle ja brändillesi ketterä ja nopea tapa hankkia verkkosivuillesi ja muille digitaalisille ratkaisuille, esim. räätälöidyille myyntityökaluille, kävijäliikennettä ja käyttäjiä. Meillä on vuosien kokemus Google mainonnan toteuttamisesta ja olemme kehittäneet sen rinnalle data-analytiikkaratkaisuja, joiden avulla tutkimme mainosten toimivuutta ja pyrimme optimoimaan (ts. parantamaan) niiden kohdistamista asiakkaiden kanssa sovittuihin asiakaskohderyhmiin.

Toteutamme Google mainontaa kuukausipalveluna, toteuttaen ensin sinulle mainosaineistot kuten videot tai bannerit ja sitten ohjelmoimme mainokset pyörimään mainosalustoihin. Seuraamme mainoksien toimivuutta kuukausittain optimoiden niiden toimivuutta alustoissa varmistaen, että verkkosivuillesi saadaan kävijäliikennettä. Palvelumme toteutetaan ketterästi, avoimesti ja asiakaslähtöisesti, sitomatta asiakasta pitkäksi aikaa sopimuksiin. Arvomme asiakas edellä on tässä kohtaa palvelumme ytimessä.

Jos haluat verkkosivuillesi tai -muille digiratkaisuille näkyvyyttä, käyttäjiä ja sitä kauppa lisää tuloksia, niin me autamme mielellämme. Ota yhteyttä ja laitetaan mainontasi kuntoon.

Some sisällöt

Sosiaalisen median vaikutus ja merkitys tämän päivän yhteiskunnassa on kiistaton. Markkinoinnin näkökulmasta some on muuttanut koko toimintatavan ja kehittynyt toimialan uudeksi palvelualustaksi. Sosiaalinen media on tärkeä osa yritysten ja yhteisöjen mediaviestintää ja sen merkitys tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Bisnes tulee siirtymään virtuaalisiin maailmoihin ja samoin mainonta.

Some-mainontaa on kahdenlaista. Joko sitä toteutetaan jatkuvien julkaisujen avulla. Tämän menetelmän keskiössä on tuottaa mahdollisimman paljon sisältöä mahdollisimman usein, jotta some-alustojen käyttöä ohjaavat algoritmit mahdollistavat orgaanisen näkyvyyden kehittymisen. Toisena vaihtoehtona on toteuttaa maksullisia julkaisuja, joita tarvitaan vähemmän määrältään. Näissä esivalmisteltu mainosaineisto laitetaan kohdistettuna näkymään alustoille ja maksun avulla mahdollistetaan mainoksen näkyvyys. Some-mainonnalla pyritään lisäämään vierailijoita digitaalisiin verkkoratkaisuihisi tai toteutetaan viestintää muuhun tarkoitukseen.

Me toteutamme kumpaakin. Monipuolinen kokemuksemme sosiaalisen median manageroinnista ja eritoten maksullisten mainoskampanjoiden toteuttamisista on käytettävissäsi. Meiltä saa palveluna sekä mainosaineistot, julkaisutyöt, että kanaviesi seurannan, asiakaspalvelun ja sisältöjen suunnittelun. Panostamme tehokkuuteen, avoimuuteen ja asiakkaalle vaivattomuuteen. Me emme sido asiakkaitamme pitkiin sopimuksiin, vaikka somen kanssa pidempi yhteistyö luo yleensä parempia tuloksia. Arvomme asiakas edellä on tässä kohtaa palvelumme perustana.

Meiltä saat myös data-analyytikan palveluita, joiden avulla näet reaaliajassa mainosten toimivuuden some-kanavissa. Lue niistä lisää täältä.

Ota yhteyttä, jos voimme olla sosiaalisen mediasi kanssa avuksi ja mietitään strategia näkyvyytesi kehittämiselle.