Olemme Modify, paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimiva asiantuntijayhtiö. Visiomme on olla brändi, joka mainitaan, kun etsitään innovatiivista, strategista kehittäjäkumppania liiketoiminnan kasvun, uudistumisen ja kannattavuuden parantamiseen ja toteuttamiseen.

Tarjoamme kaikki palvelumme asiakkaan toiveet huomioiden, keskittyen mediapalveluiden tuottamiseen, yritysten kehittämispalveluihin, muutosjohtamiseen sekä kehittämään operatiivista tehokkuutta teknologia- ja ohjelmistoratkaisujen avulla joko räätälöityinä tai implementoimalla hyviksi todettuja kokonaisuuksia.

Lähestymistapamme on mukautua asiakkaidemme tarpeisiin tarjoten ratkaisuja, suunnittelua, toteutusta ja ohjausta asiakkaan haastaviin tavoitteisiin sekä projekteihin.

Kanssamme onnistut.

Olemme toteuttaneet onnistuneita mediapalveluita sekä pienille, että suurille organisaatioille, yhteisöille ja auttaneet henkilöbrändien luomisissa. Kokemuksemme ja innokkuutemme innovoida uutta ja haastaa itseämme asiakkaiden tarpeiden toteuttamisiin on ollut menestyksemme resepti yli 20 vuoden ajan. Monipuolista osaamista omaava tiimimme on valmiina auttamaan sinunkin liiketoiminnan edistämiseen, jotta sinun ideasi voi kasvaa markkinoilla testatusta aina menestystarinaksi asti.

Olemme ylpeitä tehdessämme asiakkaidemme unelmista todellisia ja siksi lähestymme heidän haasteitaan kuin omiamme pyrkien parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Modify brändi lyhyesti

Modify perustettiin vuonna 2017 pääomistajamme Ville Mannerin toimesta. Idea yrityksestä oli kytenyt jo vuodesta 2005 asti, mutta seikkailut kansainvälisessä bisneksessä muutosjohtaja viivästyttivät yrittäjäksi lähtemisen toteutumista. 12 vuoden “harkinta-aika” sisälsi tietotaidon ja osaamisen kehittämistä, ulkomailla asumista, lyhyen yrittäjäkokeilun Briteissä, moninaisten kulttuurien oppimista sekä työskentelyä ympäri maailman.

Eri toimialojen huippuyrityksissä työskentely yhdessä monipuolisten, jännittävien ja lämminhenkisten ihmisten kanssa ohjasivat Modifyn kehittymiseen, siihen miten me työskentelemme, mitä arvostamme ja miten asetamme tavoitteemme.

Missiomme on toimia strategisena partnerina tarjoten kasvu- ja muutoshakuisille asiakkaille lisäarvoa osaamisen ja tietotaitomme avulla kasvun ja tunnettuuden luomiseen, kansainvälistymiseen ja operatiivisen toiminnan tehostamiseen.

Pitkäjänteiset, kumppanimuotoiset asiakkuudet ovat toimintamme keskiössä ja tavoittelemme uusien asiakkaiden saamista tällä periaatteella. Ihmiset ja asiakas edellä, laadukkaasti ja tuloksekkaasti!

Miten me työskentelemme?

Teemme töitä joustavasti ja rakennamme palveluidemme toimitustavan asiakkaan tarpeiden mukaan – voimme työskennellä asiakkaan haluamassa paikassa, etänä tai mitä vain siltä väliltä. Aika ja laatu ovat mielestämme tärkeä tekijä eri toteutuksissa, on kyse brändin kehittämisestä tai yritysten muutoksista ja siksi pyrimme läpiviennin tehokkuuteen ja laadukkuuteen.

Arvomme

Asiakas edellä

Me räätälöimme palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan

Innovatiivisuus

Luomme kasvumahdollisuuksia, jotka soveltuvat asiakkaan nykyiseen toimintaan

Tehokkuus

Me luomme tuloksia, jotka näkyvät viivan alla

Huomioivuus
Neuvomme asiakkaita, miten yhteistyömme tuottaa parhaan lopputuloksen heidän toiminnalleen

Mihin tähtäämme?

Modifyn tavoite on olla se brändi, joka mainitaan, kun haetaan innovatiivista strategista partneria kasvun, tunnettuuden ja kehittämisen toteutuksiin.

Palvelumme keskiössä on varmistaa, että asiakkaidemme liiketoiminta kasvaa ja kehittyy sovitusti ja heidän tavoitteidensa mukaan.

Toteutamme palvelumme asiakkaiden tarpeet huomioiden ja yhdessä työskennellen mahdollistaen tulosten toteutumisen. Toimitamme palvelumme tavoitellen sinun brändisi menestystä.

Näistä yhtiöistä Modify Media on syntynyt. Tutustu historiaamme.

Modify Consulting Oy