Verkkosivujen kehittäminen

Verkkosivut, nettisivut, sivustot, hakusivut… rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Verkkosivut ovat säilyttäneet merkityksensä digitaalisessa murroksessa ja niiden evoluutio on kehittänyt verkkosivujen merkitystä kohti kauppapaikoiksi perinteisistä informaatiosivuista. Meidän strateginen tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme luomaan verkkosivuista digitaalisia palvelu- ja myyntiratkaisuja, joiden avulla heidän toimintansa saa perinteisten toimintamallien rinnalle digitaalisen toimintamallin. Verkkosivuille on mahdollista kehittää ns. Call-to-Action (lyh. CTA) ratkaisuja, joiden avulla sivuilla vierailijat voivat toteuttaa etsimiään asioita ilman henkilöstönne apua. Tällaisia voivat olla verkko-ostokset, varauksien tekeminen, tarjouspyyntöjen ja tilausten toteuttaminen, sopimuksien valmistelut sekä erilaisien suunnittelujen toteuttamiset.

CTA:t voidaan osassa tapauksista toteuttaa helppotöisten, valmiiden työkalujen avulla ja joissakin tapauksissa räätälöityjä ohjelmointituotoksia tarvitaan. Me toteutamme kumpiakin mahdollistaen monipuolisien sivustojen tarjonnan.

Suosittelemme aloittamaan yksinkertaisista sivuista ja kehittämään kehityspolun sivuille, jonka avulla sivut saadaan ajan kuluessa toivomaasi muotoon, toimimaan toimintasi tukena asiakaspalvelussa ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Alla on eri sivustopalveluidemme esittelyt aina starttipaketista monimutkaisempiin kokonaisuuksiin.

Starttisivut

Verkkosivut ovat tämän päivän yrityksille ja yhteisöille lähes välttämätön markkinointikanava. Usein hyvin kevyet ja yksinkertaisesti toimivat sivut ovat riittävät. Web design trendeinä kehittyy mobiiliin optimoidut sivustot, joiden takia starttisivut -palvelumme on kehitetty vastaamaan tähän.

Mobiilissa rullaavat (ts. scrollattavat), yhden sivun kokonaisuudet ovat suosittuja, koska mobiililaitteissa erilaisten nappien ja useiden sivujen väliset navigoinnit voivat olla sivujen käyttäjille kankeita. Myös mobiililaitteiden kirjo, erilaiset käyttöjärjestelmät ja käyttäjätavat ohjaavat verkkosivukehitystä yksinkertaisempaan muotoon.

Starttisivu -palvelussamme suunnittelemme sinulle yhden sivun sivustomallin, josta sivujesi vierailijat näkevät kaiken olennaisen informaation toiminnastasi. Starttisivujemme ideana on luoda tehokas aloitus verkkosivujesi kehittämiselle huomioiden kuitenkin, että tulevaisuudessa sivujasi voidaan jatkokehittää lisäämällä ns. alasivuja ja toiminnallisuuksia toimintasi tukemiseksi ja digitalisoimiseksi.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus moninaisten sivustojen kehittämisestä. Saat sivujen visuaalisen ilmeen, teknisen toteutuksen sekä ammattimaisen ylläpitopalvelun samasta osoitteesta. Hankimme sinulle myös verkkotunnukset, sähköpostit, ym. toimintasi pyörittämiseen tarvittavat IT palvelut, jos haluat keskittää toimintasi meille.

Ole meihin yhteydessä ja teemme mielellämme sinulle tarjouksen starttisivu -palvelustamme.

Yrityssivut

Etsitkö uutta ilmettä tai haluatko kehittää digitaalisen kauppapaikan liiketoimintasi tueksi?

Meillä on yli 20 vuoden kokemus yrityssivujen kehittämisestä WordPress-julkaisujärjestelmällä. Toteutamme in-house palveluna sekä sivujen ulkoasujen (eng. lay out) suunnittelun brändisi mukaiseksi, sivujen teknisen toteuttamisen ja ammattimaisen ylläpito- ja tukipalvelun sivujen julkaisun tapahduttua.

Yrityssivu -palvelumme keskiössä on mahdollistaa yrityksesi liiketoiminnan näkyvyys, relevantin informaation saatavuus ja kaupankäyntiä tukevien toimintojen, kuten tarjoustyökalujen, verkkokauppojen, yhteydenottolomakkeiden, soittonappien, yms. kehittäminen sivuillenne.

Räätälöimme sivut tarpeisiisi sopiviksi ja jatkokehitämme sivuja kanssanne mahdollistaen osaavan kumppanuuden digitaalisen kasvupolkunne seuraksi.

Tutustu referensseihimme ja ole yhteydessä, niin kehitetään yhdessä liiketoimintaanne tukevat verkkosivut.

Henkilöbrändisivut

Viime vuosina markkinoille on uutena kehityksenä tullut henkilöbrändit, joiden avulla ihmiset brändääjät asiantuntijuutensa. Verkkosivut toimivat tärkeänä markkinointikanavana henkilöbrändeille ja ne usein eroavat yritysten tai yhteisöjen sivustoista. Henkilöbrändeissä tärkeää on luoda osaava profiili henkilöstä, korostaa osaamista ja erikoistumista sekä tuoda selkeästi esille tarjolla olevat palvelut ja tuotteet.

Henkilöbrändisivujen visuaalinen ilme keskittyy asiantuntijan tunnetuksi tekemiseen, ns. “naama tutuksi” ajatuksella, joka lisää tunnettuutta ja helpottaa asiantuntijan profiloitumista markkinoilla.

Henkilöbrändisivujen palvelumme panostaa räätälöitävyyteen ja pyrimme aina aluksi tunnistamaan sekä kirkastamaan asiantuntijan ydinteemat, joiden ympärille sivusuunnitelma kehitetään. Sivuissa otetaan huomioon myös asiantuntijan viestintästrategia, jotta sivujen avulla asiantuntija pystyy tehokkaasti kokoamaan viestintänsä näkyviin yhteen paikkaan (esim. blogit, someseinät, artikkelit, referenssit) sekä mahdollistamaan sivustovierailijoiden aktivoiminen seuraajikseen.

Autamme mielellämme matkallasi spesialistiksi ja unelmatyösi toteuttamisessa, poliittisten tai muiden tavoitteidesi edistämisessä tai vaikka sivutoimisen toimintasi (eng. side hustle) kehittämisessä päivätyösi rinnalle. Ja meille voit ulkoistaa murheet sivuistasi sekä muista perus IT palveluista (sähköpostit, verkkotunnukset, tietohallinta, toimisto-ohjelmistot, jne.). Me olemme kumppani yhdessä osoitteessa.

Verkkokaupat

Unelmoitko verkkokaupan kautta toteutettavasta liiketoiminnasta? Tai haluatko ehostaa olemassa olevan verkkokauppasi toimintaa luoden siitä vankan perustan liiketoimintaasi?

Meillä on vuosien kokemus verkkokauppojen kehittämisestä ja viime vuosina olemme rakentaneet palveluamme kohti asiakaslähtöisempää konseptia, jossa asiakas voi halutessaan jopa ulkoistaa koko verkkokaupan toiminnan meille.

Toteutamme pääsääntöisesti verkkokauppoja WooCommerce lisäosalla, erilaisilla räätälöidyillä shop-in-shop ratkaisuilla sekä ohjelmistolisäosilla, joiden avulla liiketoimintasi tueksi saadaan prosessienne mukaiset kauppapaikat digitaalisesti.

Kehitystyön jälkeen voimme tehdä 2D tai 3D kuviin perustuvat tuotekatalogien luomiset, tuotteiden indeksoinnin ja kaupan löydettävyyttä edistävät tekniset kehitystoimenpiteet sekä käynnistää brändi- tai tuotekohtaiset mainoskampanjat (kts. digimainonta), joiden avulla kauppapaikallesi saadaan näkyvyyttä ja vierailijoita. Pystymme data-analytiikkapalvelumme avulla seuraamaan tarkasti kauppapaikkasi kehittymistä ja optimoimaan sen toimivuutta esimerkiksi A/B testauksien, sivurakenteen jalostamisten ja tuotetietojen kehittämisten kautta parantaen verkkokauppasi myyntikykyä.

Otamme mielellämme haasteesi vastaan ja kehitämme sinulle digitaalisen myyntiratkaisun perinteisen liiketoimintasi rinnalle luomaan kasvua. Kysy rohkeasti!

Data-analytiikka palvelut

Haluatko ymmärtää ketä potentiaaliset asiakkaasi ovat, mistä he ovat ja miksi he tutkivat sinun palveluitasi tai tuotteitasi? Tai oletko kiinnostunut ymmärtämään miten digitaaliset mainoksesi toimivat?

Me olemme kehittäneet digimainonnan ja verkkosivuratkaisujen kehittämispalveluidemme tueksi data-analytiikkapalveluja, joiden avulla pystymme vastaamaan kysymyksiisi. Pystyt itsekin tutkimaan tuloksia palveluportaalin avulla.

Data-analytiikkapalvelumme vaatii mainonnan kanaviesi ja verkkosivuratkaisujesi linkittämisen palveluumme, jotta saamme käyttöön digitaalisen informaation, jonka pohjalta analytiikkaa voidaan kehittää. Osaamisemme avulla tutkimme informaatiota eri näkökulmista ja toteutamme analysoinnin pohjalta testauksia, optimointitoimia sekä indeksointeja hakukoneisiin, jotta eri kanavasi ja sivustosi saadaan tuottamaan haluamasi tuloksia, kuten liidejä, tarjouspyyntöjä, verkkokaupan ostoksia, jne.

Toteutamme data-analytiikkapalveluita kuukausipalveluna siten, että luomme asiakkaalle kehityssuunnitelman heidän tavoitteiden pohjalta, jota sitten lähdetään yhteistyössä toteuttamaan vaihe vaiheelta. Asiakkaalle voidaan luoda portaali käyttöön, josta näkee lähes reaaliajassa toiminnan tuloksia ja teemme periodeittain kehitysehdotuksia digitaalisen toiminnan kehittämiseksi. Kysy lisää, jos voimme olla avuksi ja suunnittelemme mielellämme kanssasi toiminnan edistämiseen askelmerkit.