Ohjelmistot

Liiketoiminnat digitalisoituu kovaa vauhtia ja sekä pienet, että isot yritykset ja yhteisöt valmistautuvat globaaliin kaupankäymiseen ja palveluihin digitaalisen kehittämisen avulla. Me olemme juuriltamme ohjelmistokehittäjä ja tuottaneet räätälöityjä ratkaisuja asiakkaillemme yli 20 vuoden ajan.

Ohjelmistoliiketoimintamme kulminoituu 3 eri osa-alueeseen, joiden avulla autamme asiakkaitamme automatisoimaan, tehostamaan ja standardisoimaan liiketoimintaansa ja sen avulla löytämään kasvumahdollisuuksia ilman merkittävää henkilöstöriskiä. Näitä ovat liiketoimintaprosessien sisällä tapahtuvien tapahtumien automatisoivat integraatiot (esim. kahden ERP-järjestelmän väliin rakennetut liittymät), kustomoidut, asiakkaiden henkilöstön toimintaa tukevat toiminnanohjausjärjestelmät (esim. myyntitoimenpiteet digitalisoivat ohjelmistot) ja räätälöidyt työkalut, joiden avulla liiketoiminnan toteuttaminen tai tiedottaminen automatisoidaan (esim. varausjärjestelmät, tulospalvelut).

Ohjelmistotoimintamme on räätälöityä ja pitkäjänteisellä fokuksella toteutettua, kumppanuuteen tähtäävää ja tarjoamme asiakkaillemme myös kehittämisrahoituksen hankintaan ammattitaitoista apua, jotta kehitysprojektit saadaan toteutettua kustannustehokkaasti ja isommatkin tavoitteet mahdollistaen.

Räätälöidyt ohjelmistot

Onko toimintasi siinä pisteessä, että aika ei enää riitä toteuttamaan kaikkea nykyisellä tiimillä ja tuntuu, että aikaa palaa manuaalisten tehtävien parissa valtavasti?

Räätälöity ohjelmisto voi olla ratkaisu rukouksiisi. Sen avulla toimintasi rutiininomaiset toimenpiteet voidaan digitalisoida ja luoda tehokkuutta toimintaasi sekä poistaa turhia virheitä, aikaavievää manuaalista työtä ja teetättää asiakkailla valmistelevia tehtäviä, joiden avulla organisaationne aikaa säästyy tuottavan työn tekemiseen.

Meidän ohjelmistopalvelut alkaa määrittelytoimilla, joiden aikana yhdessä kanssasi suunnittelemme, mitä kehitettäisiin, kuinka ohjelmiston tulee toimia, mitä sen pitää saada aikaan ja kuka sitä käyttää. Määrittelyn pohjalta teemme kanssasi dokumentaation, jonka avulla ohjelmiston koodaaminen toteutetaan. Me projektijohdamme kehitystyön aina suunnittelusta toteutukseen asti ja pidämme huolta, että kehittäminen pysyy sovituissa raameissa.

Kauttamme saat myös ammattimaisen, mutta tehokkaan ylläpitopalvelun ohjelmistollesi sekä tukipalvelun, jos tarvitset ohjelmistolle jatkokehitystä, dokumentointia, rahoitusta tai muuta toimintaasi edistävää palvelua.

Kysy lisää tiimiltämme ja sovitaan tapaaminen, jossa voimme aloittaa suunnittelun.

Animaatiot

3D animaatiot on uusi jännittävä tapa luoda mainoksiisi ja digitaalisiin ympäristöihisi aineistoa, jonka avulla todellisiin ympäristöihin voidaan lisätä hahmoja, efektejä, ym. sisältöä, joka tehostaa niiden toimivuutta katsojan kanssa.

Meillä on oma animaatiotuotanto, jonka avulla voimme kehittää liiketoiminnallesi sekä markkinoinnin tueksi, että liiketoiminnan myynnin, kouluttamiset tai huoltopalveluiden tueksi sisältöjä, joiden avulla asiakkaasi voivat ymmärtää liiketoimintaasi, tuotteitasi ja kulttuuriasi paremmin sitoutuen toimintaasi entistä paremmin.

Kuvausstudiossamme voimme myös tuottaa hahmoillesi aidon tuntuisia liikkeitä, kun sinä tai tiimisi voivat tulla nauhoittamaan omia liikkeitänne hahmojen liikkeiksi. Tällä tapaa saat liiketoimintaasi tukevaksi itsesi näköisiä virtuaalisia avataria tai hahmoja, joista asiakkaasi tunnistavat sinut jatkossakin.

Tehdään sinulle oma tunnistettava animaatioelämä ja pysyt jatkossakin asiakkaidesi mielessä!

Toiminnanohjaus

Teknologia ja eritoten ohjelmistot ovat tämän päivän toiminnanohjauksen ydintä. Haluat sitten automatisoida tuotantoa, informaation liikkumista sisäisesti tai asiakkaillesi, tai standardisoida myynti- tai muita toimintojasi, me voimme auttaa sinua näiden haasteiden taklaamisessa.

Ohjelmistopalvelumme avulla voimme yhdessä suunnitella liiketoimintaasi tukevan ohjelmistoratkaisun, hankimme kehittämisavustusta kanssasi ja toteutamme kehitysprojektin aina koodauksesta projektin johtamiseen ja lanseesaukseen.

Luodaan liiketoimintaasi lisäarvoa ja tehostetaan rutiinit ohjelmiston avulla.

Integraattorit

Yrityksien yksi suuri resurssihävikin tuottaja on edelleen manuaaliset toiminpiteet, joiden avulla ihminen siirtää tietoa järjestelmästä toiseen. Organisaatioilla on lukemattomia määriä laskentataulukoiden kautta muokattua tietoa, joka haetaan yhdestä järjestelmästä tai tietolähteestä, konvertoidaan taulukko-ohjelmalla manuaalisti ja sen jälkeen taas tallennetaan toiseen järjestelmään. Ja se tulostepaperin, inhimillisten virheiden ja ajan määrä, jota tällaisiin toimenpiteisiin käytetään. Huh, tuli aivan hiki ajatuksesta. Niin valtavaa se edelleen on.

Me kehitämme asiakkaidemme käyttöön räätälöityjä integraattoreita (engl. interface), liittymiä ohjelmistojen väliin, joita kutsutaan myös connectereiksi. Näiden kehittämisen keskiössä on järjestelmien datamallit, tietuemuodot ja ymmärtäminen, miten tietojen siirto tapahtuu. Me määrittelemme sen kanssasi ja suunnittelemme toimintasi automatisoimiseksi liittymäratkaisun.

Autamme sinua löytämään kehittämisavustusta liiketoiminnan kehittämiseen ja toteutamme integraattorin kehittämiset avaimet käteen palveluna. Sano kyllä kiitos ja me autamme. Ja sinä olet sillä jo puolivälissä valmiina tekemään jotain muuta ajallasi kuin siirtämään dataa järjestelmistä toiseen käsityönä.